Om det å være flyt

Logo • Omfattende visuell identitetRådgivning

Ved å oppnå god dialog, sørge for minimalt med forstyrrelser, uønskede situasjoner og støy, vil medlemmene oppleve flyt i arbeidshverdagen. Mange viktige prosesser stopper opp fordi vi ikke forstår hverandre eller skjønner hvordan vi skal få det beste ut av hverandre. Flyt oppstår når man kan fokusere på det man egentlig er satt til å gjøre. Flyt oppnår man når alle er opplagt. Flyt skjer i et luftrom som opereres med de beste forutsetningene. Flyt sørger for effektiv trafikkavvikling og god logistikk. Flyt er bevegelse og en følelse av behag.

Slik beskrives menkevaren flygelederne i konseptet. Da samarbeidet med Norsk Flygelederforening ble en realitet, var dette starten på en spennende reise. For første gang skulle foreningen skape en visuell identitet som skulle ha en solid strategisk forankring. Foreningen er både en faglig forening som sikrer at norske flygeledere til enhver tid har den beste kompetansen, men de er også en fagforening i tariffsammenheng. Denne todelte hverdagen har det vært viktig å synliggjøre. Norsk Flygelederforenings hovedformål er å lose norske flygeledere trygt inn i fremtiden. Foreningen skal bestå som den eneste for norske flygeledere for å sikre påvirkningskraft og kontinuitet i arbeidsforhold.

Logo skal reflektere det unike og solide ved Norsk Flygelederforening. Symbolikken baserer seg på kjente elementer fra tårn, rullebaner, skjermer, flytrafikk osv, men for å fornorske symbolikken, med hensyn til internasjonal bruk, henter vi inn bokstaven N som symbol for Norge. Himmel, radar, retning og en proaktiv holdning er ønskede assosiasjoner. Det runde er både måne, sol og stjerner.

Hverdagen handler om å alltid sørge for den beste og mest effektive trafikkavviklingen i norsk luftrom basert på følelsen av å ha det bra på jobb og å være trygg på at kompetansen man besitter er den som skaper best flysikkerhet.

I internasjonale sammenhenger brukes forkortelsen NATCA (Norwegian Air Traffic Controllers Association) Internasjonalt samarbeid er viktig for utviklingen av foreningen og flygelederfaget. Det å ha to navn på foreningen kan være både forvirrende og krevende, men foreningen har valgt å beholde begge da dette er godt innarbeidet både nasjonalt og internasjonalt.

Forrige
Forrige

Regnskapstjenester

Neste
Neste

Utstillingsdesign Lillehammer Kunstmuseum